Založ si blog

Bratia Češi, závidím Vám pána Nečase!

MUDr. Rath z väzenia vypisuje blogy. Neviem o žiadnom blogerovi na Slovensku, ktorý má možnosť z basy vypisovať blogy. V určitých chvíľach dúfam, že budem na Slovensku prvý! Totiž, poznám na vlastnej koži, aktuálnu slovenskú situáciu vo sfére ľudských práv. Do basy sa ako bloger nehrniem, ale kto na Slovensku píše vo svojom blogu pravdu, čiže holú realitu, ten si o basu, čiže zneužitie zákonov štátnou mocou, na Slovensku koleduje!
Pán Rath píše z basy a ja musím jeho slova teraz citovať: “Plukovníci a podplukovníci poslali Nečasovi jasnou odpověď na jeho slova, že oni nebudou rozhodovat, kdo bude či nebude ve vládě.“.
Právny a demokratický štát, v prvom rade uznáva zákon. Tak som aj chápal slova premiéra Nečasa a nevykladal som si ich tak, ako p. MUDr. Rath!
Vo vláde by mali byť ľudia, čo svojimi vedomosťami a kvalitami vedia legislatívne čistým spôsobom riešiť problémy svoje, ale aj celej spoločnosti. Neraz bohužiaľ, aj po svojich „stoličkových“ predchodcoch! Potom plukovníci a podplukovníci, nerozhodujú o tom, kto je vo vláde!Inak musia plukovníci rozhodovať, či chcú, či nie!!! Na Slovensku toto, čiže nedať možnosť pre správne rozhodnutia plukovníkov a generálov, nedokázali páni Dzurinda, Fico, či dáma Radičová! Inými slovami, traja ľudia na premiérskom poste, nedokázali dať šancu plukovníkom, nielen po boxom a údermi prevalcovanom mozgu, pána Mečiara. Na Slovensku sa Bohužiaľ, nikto neujal svojej povinnosti, povinnosti policajta, prokurátora, sudcu. A či sa bude p. Rath hnevať, či nie, či sa budú hnevať predchádzajúci premiéry vlád ČR, či nie, podľa mojich znalosti, až pán Nečas dokázal dať priestor právnemu štátu, až pán Nečas dokázal, možno naivne, že zákon platí pre každého rovnako!

Ratha Vám nezávidím, závidím Vám Nečase!

Info pre všetkých, čo majú v láske ľudové piesne

26.09.2013

Už dnes (vo štvrtok 26.9.) sa začína v Nadlaku (Rumunsko) 15-tý ročník festivalu ľudovej piesne. Dnes sú na programe skúšky súťažiacich sólistov s orchestrom. Súťaž v troch vekových kategóriach začne zajtra a pokračovať bude v sobotu. V nedeľu je na programe galaprogram a vynesením výsledkov. Viac o festivale sa môžete dozvedieť na portáli Úradu pre [...]

Podnikanie, škola jazykov a marketingu, zamestnanie,

16.09.2013

ale aj príležitosť na zárobok pre päťdesiatnikov, businesstrenažér, strategická hra, celosvetová komunita a ďalšie možností rôznych zmysluplných aktivít na nete. Je len na Vás, čo si z týchto aktivít na jednom mieste vyberiete, ale aj akú formu si zvolíte. Možnosti je skutočne dosť. Pri svojom surfovaní na webe som natrafil na doménu, ktorá ma pri [...]

Sú všetky slovenské politické strany len žobráci, bez kúska cti?

13.06.2013

Štát má veľa funkcií, ktoré v jeho mene vykonávajú rôzne úrady, štátne zložky, súdy, či štátne organizácie. Všetky tieto subjekty vykonávajú svoju činnosť prostredníctvom ľudí. Ak v štátnom mechanizme prestane fungovať, jediný človek, celý štát sa môže ocitnúť na pokraji priepasti. V akom prípade nefunguje ten jeden človek v štátnom mechanizme? Vždy, [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 07:40

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

vver

Tu sa snažím našepkať, zašepkať ... a niečo dať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 83594x
Priemerná čítanosť článkov: 3483x

Autor blogu