Bratia Češi, závidím Vám pána Nečase!

17. júna 2013, vver, Politika

MUDr. Rath z väzenia vypisuje blogy. Neviem o žiadnom blogerovi na Slovensku, ktorý má možnosť z basy vypisovať blogy. V určitých chvíľach dúfam, že budem na Slovensku prvý! Totiž, poznám na vlastnej koži, aktuálnu slovenskú situáciu vo sfére ľudských práv. Do basy sa ako bloger nehrniem, ale kto na Slovensku píše vo svojom blogu pravdu, čiže holú realitu, ten si o basu, čiže zneužitie zákonov štátnou mocou, na Slovensku koleduje!
Pán Rath píše z basy a ja musím jeho slova teraz citovať: “Plukovníci a podplukovníci poslali Nečasovi jasnou odpověď na jeho slova, že oni nebudou rozhodovat, kdo bude či nebude ve vládě.“.
Právny a demokratický štát, v prvom rade uznáva zákon. Tak som aj chápal slova premiéra Nečasa a nevykladal som si ich tak, ako p. MUDr. Rath!
Vo vláde by mali byť ľudia, čo svojimi vedomosťami a kvalitami vedia legislatívne čistým spôsobom riešiť problémy svoje, ale aj celej spoločnosti. Neraz bohužiaľ, aj po svojich „stoličkových“ predchodcoch! Potom plukovníci a podplukovníci, nerozhodujú o tom, kto je vo vláde!Inak musia plukovníci rozhodovať, či chcú, či nie!!! Na Slovensku toto, čiže nedať možnosť pre správne rozhodnutia plukovníkov a generálov, nedokázali páni Dzurinda, Fico, či dáma Radičová! Inými slovami, traja ľudia na premiérskom poste, nedokázali dať šancu plukovníkom, nielen po boxom a údermi prevalcovanom mozgu, pána Mečiara. Na Slovensku sa Bohužiaľ, nikto neujal svojej povinnosti, povinnosti policajta, prokurátora, sudcu. A či sa bude p. Rath hnevať, či nie, či sa budú hnevať predchádzajúci premiéry vlád ČR, či nie, podľa mojich znalosti, až pán Nečas dokázal dať priestor právnemu štátu, až pán Nečas dokázal, možno naivne, že zákon platí pre každého rovnako!

Ratha Vám nezávidím, závidím Vám Nečase!