Založ si blog

Pozerali ste?

STV 2, čiže dvojka nemá na Slovensku až toľko priaznivcov, koľko by si zaslúžila. V niektorých prípadoch je to na škodu Slovenska, našej republiky. Naposledy sa taký prípad stal včera (vo štvrtok) večer.
Za okrúhly stôl zasadli aj JUDr. Vačok, bývalý policajný vyšetrovateľ a JUDr. Mečiar, bývalý predseda vlády. Možno by som mal spomenúť aj p. PhDr. Hrdličku, či pani Majsejovú, či iných, ale je to potrebné? Napríklad pani Mojsejová bola tou osobou, ktorú som počul skákať do reči práve p. Vačokovi v momente, keď povedal viac, ako podstatné slova.
Riešiť nezamestnanosť, podporovať podnikateľov, znížiť daňové zaťaženie …. áno, ale to všetko je len stavaním domčekov a búd, na piesku! V prvom rade treba nájsť, či vybudovať pevnú zem a základy; a až na takomto podklade ma význam niečo stavať. Pevná zem je právny štát, zmysluplná a nie účelová legislatíva a hlavne ľudia (policajti, prokurátori a sudcovia), ktorí právo a zákon vnášajú do života spôsobom, ako to v tejto republike ešte nebolo.
Žumpa, v ktorej dnes žijeme, sa nezačala napĺňať za vlády p. Mečiara, ten pán len metódy hodné žumpy rozvíjal, ako poslušný a výrečný pajác. A o tom hovoril aj včera. Demokracia, pluralita na Mečiarov spôsob, zaradila mnoho slušných ľudí medzi „lumpov“ a lumpi si sedia na plesoch, v parlamente, na riaditeľských a vlastníckych stoličkách.
Pán Vačok, kým Vašim slovám nebudú rozumieť skoro všetci spoludiskutujúci v štúdiu, tak Slovensko bude len tou žumpou, ktorou je. Nie len silou argumentov, ale aj dôrazným hlasom, je možné neradostný stav pomalý meniť a v tom Vám držím palce.

 

Info pre všetkých, čo majú v láske ľudové piesne

26.09.2013

Už dnes (vo štvrtok 26.9.) sa začína v Nadlaku (Rumunsko) 15-tý ročník festivalu ľudovej piesne. Dnes sú na programe skúšky súťažiacich sólistov s orchestrom. Súťaž v troch vekových kategóriach začne zajtra a pokračovať bude v sobotu. V nedeľu je na programe galaprogram a vynesením výsledkov. Viac o festivale sa môžete dozvedieť na portáli Úradu pre [...]

Podnikanie, škola jazykov a marketingu, zamestnanie,

16.09.2013

ale aj príležitosť na zárobok pre päťdesiatnikov, businesstrenažér, strategická hra, celosvetová komunita a ďalšie možností rôznych zmysluplných aktivít na nete. Je len na Vás, čo si z týchto aktivít na jednom mieste vyberiete, ale aj akú formu si zvolíte. Možnosti je skutočne dosť. Pri svojom surfovaní na webe som natrafil na doménu, ktorá ma pri [...]

Bratia Češi, závidím Vám pána Nečase!

17.06.2013

MUDr. Rath z väzenia vypisuje blogy. Neviem o žiadnom blogerovi na Slovensku, ktorý má možnosť z basy vypisovať blogy. V určitých chvíľach dúfam, že budem na Slovensku prvý! Totiž, poznám na vlastnej koži, aktuálnu slovenskú situáciu vo sfére ľudských práv. Do basy sa ako bloger nehrniem, ale kto na Slovensku píše vo svojom blogu pravdu, čiže holú realitu, ten si o [...]

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

vver

Tu sa snažím našepkať, zašepkať ... a niečo dať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 83515x
Priemerná čítanosť článkov: 3480x

Autor blogu