Založ si blog

Bratia Češi, závidím Vám pána Nečase!

MUDr. Rath z väzenia vypisuje blogy. Neviem o žiadnom blogerovi na Slovensku, ktorý má možnosť z basy vypisovať blogy. V určitých chvíľach dúfam, že budem na Slovensku prvý! Totiž, poznám na vlastnej koži, aktuálnu slovenskú situáciu vo sfére ľudských práv. Do basy sa ako bloger nehrniem, ale kto na Slovensku píše vo svojom blogu pravdu, čiže holú realitu, ten si o basu, čiže zneužitie zákonov štátnou mocou, na Slovensku koleduje!
Pán Rath píše z basy a ja musím jeho slova teraz citovať: “Plukovníci a podplukovníci poslali Nečasovi jasnou odpověď na jeho slova, že oni nebudou rozhodovat, kdo bude či nebude ve vládě.“.
Právny a demokratický štát, v prvom rade uznáva zákon. Tak som aj chápal slova premiéra Nečasa a nevykladal som si ich tak, ako p. MUDr. Rath!
Vo vláde by mali byť ľudia, čo svojimi vedomosťami a kvalitami vedia legislatívne čistým spôsobom riešiť problémy svoje, ale aj celej spoločnosti. Neraz bohužiaľ, aj po svojich „stoličkových“ predchodcoch! Potom plukovníci a podplukovníci, nerozhodujú o tom, kto je vo vláde!Inak musia plukovníci rozhodovať, či chcú, či nie!!! Na Slovensku toto, čiže nedať možnosť pre správne rozhodnutia plukovníkov a generálov, nedokázali páni Dzurinda, Fico, či dáma Radičová! Inými slovami, traja ľudia na premiérskom poste, nedokázali dať šancu plukovníkom, nielen po boxom a údermi prevalcovanom mozgu, pána Mečiara. Na Slovensku sa Bohužiaľ, nikto neujal svojej povinnosti, povinnosti policajta, prokurátora, sudcu. A či sa bude p. Rath hnevať, či nie, či sa budú hnevať predchádzajúci premiéry vlád ČR, či nie, podľa mojich znalosti, až pán Nečas dokázal dať priestor právnemu štátu, až pán Nečas dokázal, možno naivne, že zákon platí pre každého rovnako!

Ratha Vám nezávidím, závidím Vám Nečase!

Info pre všetkých, čo majú v láske ľudové piesne

26.09.2013

Už dnes (vo štvrtok 26.9.) sa začína v Nadlaku (Rumunsko) 15-tý ročník festivalu ľudovej piesne. Dnes sú na programe skúšky súťažiacich sólistov s orchestrom. Súťaž v troch vekových kategóriach začne zajtra a pokračovať bude v sobotu. V nedeľu je na programe galaprogram a vynesením výsledkov. Viac o festivale sa môžete dozvedieť na portáli Úradu pre [...]

Podnikanie, škola jazykov a marketingu, zamestnanie,

16.09.2013

ale aj príležitosť na zárobok pre päťdesiatnikov, businesstrenažér, strategická hra, celosvetová komunita a ďalšie možností rôznych zmysluplných aktivít na nete. Je len na Vás, čo si z týchto aktivít na jednom mieste vyberiete, ale aj akú formu si zvolíte. Možnosti je skutočne dosť. Pri svojom surfovaní na webe som natrafil na doménu, ktorá ma pri [...]

Sú všetky slovenské politické strany len žobráci, bez kúska cti?

13.06.2013

Štát má veľa funkcií, ktoré v jeho mene vykonávajú rôzne úrady, štátne zložky, súdy, či štátne organizácie. Všetky tieto subjekty vykonávajú svoju činnosť prostredníctvom ľudí. Ak v štátnom mechanizme prestane fungovať, jediný človek, celý štát sa môže ocitnúť na pokraji priepasti. V akom prípade nefunguje ten jeden človek v štátnom mechanizme? Vždy, [...]

Joe Bide, stav únie

Bidenova administratíva pripravuje odovzdanie moci bez ohľadu na výsledok volieb

30.04.2024 06:09

Administratíva prezidenta USA Joea Bidena začína pripravovať odovzdanie úradu a agendy Bieleho domu.

Robert Fico, Peter Pellegrini, Andrej Danko

Hlas získal na úkor Smeru. Voliči však vládny valec oceňujú: PS získalo nových voličov, opozícia musí zabrať

30.04.2024 06:00

Aj keď sa Progresívnemu Slovensku podarilo získať aj nových voličov, s ostatnými lídrami opozície si ich medzi sebou len prelievajú. Kým koalícii to stačí, opozícia musí vyriešiť svoju budúcnosť.

Lotyšsko, NATO

Príprava na Rusov? Lotyši majú z pivníc urobiť protiletecké kryty

30.04.2024 06:00

Na čo sa dá využiť jarné upratovanie? Na prípravu protileteckých krytov.

jeleň,

Veľká akcia poľovníkov na strednom Slovensku. Na Liptove si vyhrnuli rukávy pre dobrú vec

30.04.2024 05:00

Zábery z akcie zachytil mReportér Marián Hrnčiar.

vver

Tu sa snažím našepkať, zašepkať ... a niečo dať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 83687x
Priemerná čítanosť článkov: 3487x

Autor blogu